Ανατριχιαστικό! Το αποχαιρετιστήριο video για τον Αλέξη από τους κολλητούς του

Ανατριχιαστικό! Το αποχαιρετιστήριο video για τον Αλέξη από τους κολλητούς του

Βρήκαν τη δύναμη οι φίλοι του 23χρονου Αλέξη Χαραλάμπους και πάρα το βαρύ τους πένθος και τα μάτια δακρυσμένα, μάζεψαν όλες τους τις στιγμές με τον κολλητό τους, που δεν είναι πλέον στη ζωή, σε ένα τρίλεπτο video.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Είναι όλα όσα πέρασαν μαζί στην σύντομη του ζωή. Μοναδικές, αξέχαστες, πολύτιμες στιγμές, που θα τους ενώνουν για πάντα. Μονάχα αυτούς!  

Τώρα πια η παρέα των φίλων δεν θα είναι η ίδια. Ο Αλέξης «έφυγε» για πάντα  και δεν το χωράει το μυαλό τους.

Ποιος να τους το έλεγε την ώρα που όλο γέλια, πειράγματα και χαρές  έκαναν τις προετοιμασίες για το beach party εκείνο το μοιραίο βράδυ της Παρασκευής 17 Ιουλίου,  στην παραλία του Μενεού.

Ο 23χρονος φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, από το Γέρι υπέστη ηλεκτροπληξία στην προσπάθεια του να τοποθετήσει φωτισμό στην παραλία.

Η κηδεία του Αλέξη θα τελεστεί σήμερα το απόγευμα (19.07.2015) από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στα Λατσιά.

Καλό ταξίδι αδελφέ…  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE