«Βροχή» οι καταγγελίες στους δρόμους - Ποια η συχνότερη παράβαση

«Βροχή» οι καταγγελίες στους δρόμους - Ποια η συχνότερη παράβαση

Συντονισμένη επιχείρηση για την πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων διενήργησε το τελευταίο τριήμερο η Αστυνομία Πάφου με τις περισσότερες να αφορούν οδήγηση με υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στο πλαίσιο της επιχείρησης καταγγέλθηκαν 139 οδηγοί εκ των οποίων οι 46 για υπέρβαση του ορίου ταχύτηττας, 31 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, τέσσερις για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και οι υπόλοιπες καταγγελίες αφορούσαν μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Η επιχείρηση επεκτάθηκε και σε κέντρα αναψυχής, συνέχισε ο ο κ. Νικολάου.

Σε δύο εξ αυτών με δικαστικά εντάλματα ερεύνης κατασχέθηκαν μεγάφωνα για μετάδοση μουσικής χωρίς άδεια, ενώ εντοπίστηκαν και άλλα τέσσερα κέντρα καταγγέλθηκαν για παράβαση των ώρων της άδειας λειτουργίας τους.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν, κατέληξε ο κ. Νικολάου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE