Πήγαν μόνες τους στην Αστυνομία μάνα και κόρη που έψαχναν για την κλοπή πορτοφολιού από υπεραγορά

Πήγαν μόνες τους στην Αστυνομία μάνα και κόρη που έψαχναν για την κλοπή πορτοφολιού από υπεραγορά

Εντοπίστηκαν οι δύο γυναίκες που φέρονται να πήραν πορτοφόλι επιχειρηματία, που προηγουμένως είχαν βρει σε υπεραγορά.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις  26.11.22 και η ώρα 16:20 καταγγέλθηκε από 55χρονο επιχειρηματία ότι εξερχόμενος από υπεραγορά στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου απώλεσε το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε 2.350 ευρώ καθώς και διάφορα έγγραφα.

Μετά την εξασφάλιση καταγραφής κλειστού κυκλώματος διαφάνηκε ότι λίγα λεπτά μετά την απώλεια του πορτοφολιού, που έπεσε στην έξοδο, δύο άγνωστες γυναίκες το παρέλαβαν χωρίς να προβούν σε οποιεσδήποτε ενέργειες προς εντοπισμό του κατόχου.

Οι φωτογραφίες των δύο γυναικών, δημοσιεύτηκαν το βράδυ της Παρασκευής στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης οπότε γύρω στις 23:00 παρουσιάστηκε στην Αστυνομία η μία εκ των δύο γυναικών, ηλικίας 57 ετών.

Η 57χρονη ανέφερε πως εκείνη είχε εντοπίσει το πορτοφόλι, μαζί με τη θυγατέρα της ηλικίας 35 ετών.

Τα δύο πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για το αδίκημα της κλοπής δια ευρέσεως, αφού από τις 15:15 το απόγευμα του Σαββάτου που το είχαν βρει μέχρι τις 11 είχε μεσολαβήσει αρκετό διάστημα και φέρονται να μην είχαν προβεί σε άμεσες ενέργειες για εντοπισμό του κατόχου ως επιβάλλεται δια του νόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE