Καραγιάννης: Απαντά αν η γρίπη των πτηνών μπορεί να μεταδοθεί στον άνθρωπο - Βίντεο

Καραγιάννης: Απαντά αν η γρίπη των πτηνών μπορεί να μεταδοθεί στον άνθρωπο - Βίντεο

Με τον κορωνοϊο , τώρα έρχεται και η γρίπη των πτηνών.

Ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης , μιλώντας στην εκπομπή "Πρωτοσέλιδο" ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία καθώς ο ιός δεν είναι εύκολο να μεταδοθεί στον άνθρωπο και αυτό οφείλεται στο γεγονός όπως εξήγησε ότι ο υποδοχέας του συγκεκριμένου ιού, λείπει από το σώμα μας.

Επίσης ανέφερε ότι ο ιός δεν μεταδίδεται ούτε από τα αυγά ούτε από το κρέας, ενώ κίνδυνο διατρέχουν περισσότερο όσοι εκτρέφουν πτηνά.

Όσον αφορά τον κορωνοϊο και άλλες λοιμώξεις όπου υπάρχει έξαρση, ο Δρ.Καραγιάννης σχολίασε "Είναι για αυτό που είπα ότι οι άνω των 60 έπρεπε να εμβολιαστούν έναντι και των δυο ιών... κορωνοϊου και γρίπης".

Ενώ ανέφερε ότι ο διπλός συνδυασμός νόσησης από γρίπη και κορωνοϊο θα αυξήσει τις νοσηλείες.

Δείτε

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE