ΠτΔ: Πρωτοβουλία για Κεντρικές Φυλακές - Συγκάλεσε σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων μερών

ΠτΔ: Πρωτοβουλία για Κεντρικές Φυλακές - Συγκάλεσε σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων μερών

Σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο συγκάλεσε Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης για να συζητηθούν ζητήματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα και αφορούν αρμοδιότητες του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Όπως αναφέρεται σε γραπτή δήλωση της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου Νιόβης Παρισινού, η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, στις 6.30μμ και σε αυτή θα συμμετάσχουν ο Γενικός Εισαγγελέας, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, ο Υπουργός Μεταφορών, ο Αρχηγός Αστυνομίας, η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών και ο Αναπληρωτής Διευθυντής των Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE