Χριστούγεννα στην πρωτεύουσα - Μεγάλη συναυλία με Μηχάλη Χατζηγιάννη - Πότε θα γίνει η φωταγώγηση του δέντρου

Χριστούγεννα στην πρωτεύουσα - Μεγάλη συναυλία με Μηχάλη Χατζηγιάννη - Πότε θα γίνει η φωταγώγηση του δέντρου

Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων έχει ήδη ξεκινήσει και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Δήμος Λευκωσίας προετοιμάζεται πυρετωδώς, ώστε να οργανώσει και να προσφέρει σε όλους τους δημότες και επισκέπτες μια όμορφη εμπειρία, πλούσια σε δράσεις και εκδηλώσεις που θα γεμίσει την πρωτεύουσα με χρώματα και μουσικές.

Ο Δήμος Λευκωσίας έχει κάνει το καλύτερο δυνατό για να προσφέρει στους δημότες και επισκέπτες της πόλης μια υψηλή ποιότητα στην εορταστική ατμόσφαιρα που αρμόζει στην εποχή.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές εκδηλώσεις, με συμμετοχή Φιλαρμονικών, Χορωδιών, Μαζορετών, μασκότ, ξυλοπόδαρων, μουσικών, μικρά παζαράκια, συναυλίες, παιδικά εργαστήρια, παιχνίδια και πολλά άλλα που ελπίζουμε θα προσφέρουν στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς σε όλους τους δημότες.

Η επίσημη έναρξη του εορταστικού προγράμματος θα δοθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, με μια μεγάλη γιορτή, η οποία θα ξεκινήσει στις 18:00 με την παρέλαση από τις μαζορέτες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών και τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, του Άγιου Βασίλη από το Μουσείο Ιστορικής Μοτοσικλέτας και Μασκότ. Στην Πλατεία Ελευθερίας θα βρίσκονται οι Χορωδίες Χάρισμα, Αστρινίδειο Ωδείο και η παιδική Χορωδία του Δήμου, ενώ στον ίδιο χώρο επί της γέφυρας ξυλοπόδαροι και μασκότ θα δίνουν τον εορταστικό τόνο.

Στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Λευκωσίας, Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη και η βραδιά θα κορυφωθεί στις 19:00 με μεγάλη συναυλία του δημοφιλούς Κύπριου τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη με δωρεάν είσοδο για όλους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανδρομάχη Σοφοκλέους και Πάνος Παρράς στο «T»: «To Volt Cyprus θα καταφέρει να έχει μια ισχυρή παρουσία στη βουλή»

Ανδρομάχη Σοφοκλέους και Πάνος Παρράς στο «T»: «To Volt Cyprus θα καταφέρει να έχει μια ισχυρή παρουσία στη βουλή»

Οι Συμπρόεδροι του volt Cyprus, Ανδρομάχη Σοφοκλέους και Πάνος Παρράς, σκιαγραφούν τη συνολική πολιτική ταυτότητα και τη στρατηγική του κόμματος, ενόψει των βουλευτικών εκλογών, εκπέμποντας μήνυμα αισιοδοξίας για είσοδο στη Βουλή. Στη συνέντευξή τους στο Themaonline, αναδεικνύουν ως κομβικό βήμα, την επικύρωση και επίσημη παρουσίαση των 56 υποψηφίων, υπογραμμίζοντας ότι το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται αποκλειστικά από «νέους ανθρώπους», είτε ηλικιακά είτε πολιτικά και αποτυπώνει –όπως τονίζουν– το στίγμα ενός κόμματος, που φιλοδοξεί να εκφράσει έναν χώρο, ο οποίος μέχρι σήμερα, δεν εκπροσωπείται επαρκώς.

BEST OF TOTHEMAONLINE