Κλείνει δρόμος στη Λεμεσό για 22 μέρες - Θα εκτελούνται εργασίες για τα αντιπλημμυρικά έργα

Κλείνει δρόμος στη Λεμεσό για 22 μέρες - Θα εκτελούνται εργασίες για τα αντιπλημμυρικά έργα

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού, από την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2022 μέχρι την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, θα διεξάγονται εργασίες στην οδό Πετράκη Κυπριανού, στον Δήμο Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, νότια του υπεραστικού δρόμου και ανατολικά του Πανεπιστημίου Frederick, και η είσοδος από την οδό Μεταναστών προς την οδό Πετράκη Κυπριανού θα είναι κλειστή.

Παρακαλείται το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη υπομονή και κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE