Mε ανοιχτό το στόμα έμειναν οι δικαστές! Μέθυσε και προσπάθησε να κάνει σεξ με το….

Mε ανοιχτό το στόμα έμειναν οι δικαστές! Μέθυσε και προσπάθησε να κάνει σεξ με το….

Οι δικαστές στη Μεγάλη Βρετανία άκουσαν έκπληκτοι την ιστορία της νεαρής μητέρας η οποία υπέβαλλε τη μήνυση. Ο Mariusz Wojcik έπινε με την παρέα του σε παρακείμενη παμπ.

Στουπί στο μεθύσι -κατά τη λαϊκή έκφραση- βγήκε από την παμπ και τριγυρνώντας από δω κι από κει κατέληξε έξω από το διαμέρισμα της ενάγουσας. Αφού προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα με κλωτσιές.

Η γυναίκα είδε ξάφνου έντρομη να ανοίγει η θυρίδα του γραμματοκιβωτίου της πόρτας της, αφού ο Mariusz είχε βάλει εκεί το πέος του. Ο ίδιος παραδέχθηκε την ενοχή αν και όπως είπε δε θυμάται τίποτα από εκείνη τη βραδιά.

Εννοείται πως καταδικάστηκε σε 200 ώρες κοινωφελούς εργασίας υπό την επίβλεψη κοινωνικού λειτουργού.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE