Κύπριος τυχερός στο Τζόκερ - Με αυτό το ποσό θα γεμίσει το πορτοφόλι του  

Κύπριος τυχερός στο Τζόκερ - Με αυτό το ποσό θα γεμίσει το πορτοφόλι του   

Κύπριος ανάμεσα στους τυχερούς της κλήρωσης του Τζόκερ.

Μπορεί να μην βρέθηκε ο υπερτυχερός στην πρώτη κατηγορία, όμως στη δεύτερη κατηγορία (5άρια), βρέθηκαν έξι επιτυχίες οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €13.146,06 έκαστη.

€5.300.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΠΕΜΠΤΗΣ 1/12/2022 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη σημερινή διαλογή της 2525ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.

Το τυχερό δελτίο στην Κύπριο παίχτηκε στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στη Λακατάμια στο πρακτορείο «Μάρος Ιωάννης» στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 183.

Δείτε τον πίνακα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE