LIFESTYLE

Τζέιμς Μποντ: Αυτός είναι ο επικρατέστερος για τον ρόλο στη νέα ταινία - Πέρασε από μυστική οντισιόν

Τζέιμς Μποντ: Αυτός είναι ο επικρατέστερος για τον ρόλο στη νέα ταινία - Πέρασε από μυστική οντισιόν

Ο Άαρον Τέιλορ–Τζόνσον(Aaron Taylor-Johnson) φέρεται να είναι το φαβορί για να γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ έπειτα από μυστική ακρόαση.

Ο Άγγλος ηθοποιός, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για τη συμμετοχή του στην ταινία «Avengers: Age Of Ultron», λέγεται ότι εντυπωσίασε την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπροκόλι κατά τη διάρκεια ακρόασης για το ρόλο, συγκεκριμένα, ερμηνείας μπροστά από κάμερα.

«Ο Άαρον πήγε σε ακρόαση για να γίνει ο επόμενος Μποντ τον Σεπτέμβριο και οι παραγωγοί και η Μπάρμπαρα τον αγάπησαν. Είναι πλέον ένα από τα φαβορί» ανέφερε πηγή στην εφημερίδα «Sun».

Ο Τέιλορ-Τζόνσον είχε τον πρώτο του ρόλο στη βιογραφική ταινία «Nowhere Boy», όπου υποδύθηκε τον Τζον Λένον. Πιο πρόσφατα εμφανίστηκε στην ταινία «Bullet Train» μαζί με τον Μπραντ Πιτ.

Έχει συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες, όπως: Albert Nobbs, Άννα Καρένινα, Γκοτζίλα, Kick-Ass και Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron. Το 2016 έπαιξε στην ταινία Νυκτόβια πλάσματα και κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Β' Ανδρικού ρόλου, ενώ έλαβε υποψηφιότητα και για το BAFTA Β' Ανδρικού ρόλου. Στην τηλεόραση έχει παίξει στις σειρές Feather Boy, Nearly Famous και Talk to Me. Επίσης, έχει δώσει τη φωνή του στην τηλεοπτική σειρά Family Guy. To 2011 έπαιξε στο βίντεο-κλιπ του τραγουδιού Uberlin των R.E.M., το οποίο γυρίστηκε στο Λονδίνο.

Διάφοροι ηθοποιοί έχουν αναφερθεί ως πιθανοί αντικαταστάτες του Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος ενσάρκωσε τελευταία φορά τον Βρετανό πράκτορα 007 στην ταινία «No Time To Die», μεταξύ άλλων οι Τομ Χάρντι και Ίντρις Έλμπα.

Πηγή: ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top