Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Ενενήντα καταγγελίες για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 2 καταγγελίες για παράνομη στάθμευση σε χώρους αναπήρων, 30 καταγγελίες για διάφορα άλλα τροχαία αδικήματα, και 13 παρατηρήσεις και προειδοποιήσεις σε οδηγούς ήταν ο απολογισμός εκστρατείας πρόληψης θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων δυστυχημάτων που έκαναν μέλη της Τροχαίας Λεμεσού σήμερα από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, διενέργησαν τροχονομικούς ελέγχους στο πλαίσιο στοχευμένης επιχείρησης για πρόληψη των θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων δυστυχημάτων και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, σε διάφορα σημεία της πόλης. Ελέγχθηκαν συνολικά 152 οχήματα και 13 μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα.
Επιπρόσθετα, σήμερα το πρωί, μέλη της Τροχαίας Πάφου συνέλαβαν δύο πρόσωπα τα οποία οδηγούσαν με ταχύτητα 117 ΧΑΩ αντί 50 ΧΑΩ. Τα πρόσωπα αυτά, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθερα, για να κλητευθούν αργότερα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις