ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημητρίου: «Ο Ν. Χριστοδουλίδης οφείλει να δημοσιοποιήσει τις κρυφές συμφωνίες»

Δημητρίου: «Ο Ν. Χριστοδουλίδης οφείλει να δημοσιοποιήσει τις κρυφές συμφωνίες»

Επιμένει ο ΔΗΣΥ για τις μυστικές συμφωνίες των κομμάτων που στηρίζουν την υποψηφιότητά του με τον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, με τον Εκπρόσωπο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος να καλεί, εκ νέου, τον κ. Χριστοδουλίδη να τις δημοσιοποιήσει.

Αυτούσια η δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρη Δημητρίου:

Στις 14 Ιουλίου, ο κ. Σιζόπουλος ανακοίνωνε επί λέξει: «Συμφώνησα με τον κ. Χριστοδουλίδη». Η ΕΔΕΚ έχει εδώ και χρόνια απορρίψει τη λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Σε τι συμφώνησε ακριβώς με τον κ. Χριστοδουλίδη;

Στις 27 Ιουνίου, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε επί λέξει: «Καταθέσαμε και συμφώνησε ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε 18 σημεία». Είναι αυτά που δημοσίευσε ο Πολίτης ή άλλα;

Στις 3 Οκτωβρίου, ο εκπρόσωπος του κόμματος Κυνηγών ανακοίνωνε: «Τροχοδρομούμε σε περίπτωση εκλογής του, βασικές θέσεις του κινήματος». Με τα φωτοβολταϊκά πάρκα, τι ακριβώς προνοεί η συμφωνία τους;

Στις 18 Οκτωβρίου, ο κ. Καρογιαν δήλωνε: «Ο κ. Χριστοδουλίδης δεσμεύτηκε ότι θα ενσωματώσει στο πρόγραμμά του τις προτάσεις μας».

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης τους ικανοποίησε όλους.

Δεν άφησε κανέναν παραπονούμενο, ενσωματώνοντας ακόμη και αντίθετες μεταξύ τους θέσεις. Οι συνέταιροι της κοινοπραξίας δημόσια δήλωναν υπερήφανοι για τις συμφωνίες τους.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης οφείλει να δημοσιοποιήσει σήμερα, με ειλικρίνεια και διαφάνεια, όπως διαρκώς επικαλείται,
 τις κρυφές συμφωνίες.

Αλλιώς να τους κατονομάσει δημόσια ως ψεύτες. Οι εκλογές αυτές πρέπει να γίνουν με ανοικτά χαρτιά. Η χώρα δεν μπορεί να σύρεται από μυστικές ατζέντες. Απέναντι στις απειλές που έρχονται, αυτό είναι μεγάλο ρίσκο για τη χώρα.

Οι Κύπριοι πολίτες χρειάζεται να ακούσουν ξεκάθαρες θέσεις. Μόνο έτσι θα διασφαλίσουμε ότι το Κυπριακό θα παραμείνει προτεραιότητα και η οικονομία μας θα παραμείνει δυνατή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top