LIKE ONLINE

Επιβάτης πήγε να ανοίξει την πόρτα αεροπλάνου κατά τη διάρκεια πτήσης – «Μού το είπε ο Ιησούς»

Επιβάτης πήγε να ανοίξει την πόρτα αεροπλάνου κατά τη διάρκεια πτήσης – «Μού το είπε ο Ιησούς»

Eνα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης στις ΗΠΑ, αφού μια επιβάτης σηκώθηκε και επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου, υποστηρίζοντας ότι «της το είπε ο Ιησούς».

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η 34χρονη Elom Agbegninou ταξίδευε με την πτήση 192 της Southwest και πήγαινε από το Χιούστον του Τέξας προς το Κολόμπους του Οχάιο. Παρόλα αυτά, σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς το πίσω μέρος του αεροπλάνου. Μόλις έφτασε εκεί, απλώς στάθηκε και κοίταξε επίμονα την πόρτα. Όταν το προσωπικό είπε στην Agbegninou να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα ή να επιστρέψει στη θέση της, εκείνη φέρεται να αρνήθηκε να το κάνει και ζήτησε να κοιτάξει έξω από το παράθυρο.

 

Η αεροσυνοδός και άλλοι δύο υπάλληλοι απέρριψαν το αίτημά της, οπότε τα πράγματα φέρεται να έγιναν λίγο δύσκολα. Η 34χρονη κατηγορήθηκε ότι έσπρωξε τους αεροσυνοδούς και άρχισε να τραβάει το χερούλι της πόρτας εξόδου.

Δικαστικά έγγραφα αποκάλυψαν ότι επαναλάμβανε επίσης τη φράση: «Ο Ιησούς της είπε να πετάξει στο Οχάιο και ο Ιησούς της είπε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου».

Ένας επιβάτης δήλωσε στο Fox News: «Έτρεχαν στο πίσω μέρος του αεροπλάνου για να βοηθήσουν. Σκεφτόμουν τη χειρότερη περίπτωση, πιθανότατα το αεροπλάνο να συντριβεί, αλλά ξέρω ότι είναι πολύ μικρή η πιθανότητα».

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top