Βύρας: «Φτάνουμε όλο και πιο κοντά - Η Λάρνακα μετατρέπεται σε ένα σημαντικό τουριστικό και επενδυτικό προορισμό»

Βύρας:  «Φτάνουμε όλο και πιο κοντά - Η Λάρνακα μετατρέπεται σε ένα σημαντικό τουριστικό και επενδυτικό προορισμό»

Η Λάρνακα μετατρέπεται σε ένα σημαντικό τουριστικό και επενδυτικό προορισμό, αναφέρει σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Λάρνακας , Ανδρέας Βύρας.

Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι ο τελευταίος σημαντικός σταθμός έλεγχου των νέων εγκαταστάσεων φύλαξης και εμφιάλωσης υγραερίου, είναι πλέον γεγονός.

Όπως αναφέρει «Την Τετάρτη, 31 Νοεμβρίου 2022, κατέφθασε στο Βασιλικό το πρώτο πλοίο με φορτίο υγραερίου. Μετά τον τελευταίο επιτυχημένο έλεγχο ξεκίνησε και επίσημα η μεταφορά σε στάδια των εργασιών φύλαξης και εμφιάλωσης υγραερίου όλων των Εταιρειών από το παραλιακό μέτωπο στη νέα υπερσύγχρονη βάση της Κοινοπραξίας VLPG Ltd».

Σύμφωνα με τον κ. Βύρα «Η διαδικασία αυτή καθώς επίσης και η ολοκλήρωση της αποξήλωσης όλων των εγκαταστάσεων από το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας αναμένεται να τελειώσει οριστικά την Άνοιξη του 2023»

Σημείωσε ότι «Έχει αρχίσει η απορρύπανση του εδάφους όπου μέχρι πρόσφατα βρίσκονταν οι εγκαταστάσεις πετρελαιοειδών».

Ενώ με φωτογραφική καταγραφή την οποία παρουσίασε εξήγησε πόσο «Αξιοσημείωτη είναι η προσπάθεια και οι ενέργειες που έχουν καταβληθεί» , τονίζοντας ότι «Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία ότι η Λάρνακα από μια πόλη με οχληρές βιομηχανικές εργασίες μετατρέπεται σε ένα σημαντικό τουριστικό και επενδυτικό προορισμό»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE