Μαθητής στις ΗΠΑ ξυλοκόπησε άγρια καθηγητή επειδή είπε στους γονείς του ότι δεν τα πήγαινε καλά

Μαθητής στις ΗΠΑ ξυλοκόπησε άγρια καθηγητή επειδή είπε στους γονείς του ότι δεν τα πήγαινε καλά

Άγρια επίθεση από μαθητή δέχτηκε καθηγητής σε σχολείο της Georgia των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η επίθεση εις βάρος του καθηγητή πραγματοποιήθηκε μια ημέρα μετά την ενημέρωση των γονέων του μαθητή σχετικά με την απόδοση του στα μαθήματα.

Κατά το δημοσίευμα ο καθηγητής στο λύκειο Discovery αποχώρησε από το σχολείο με αίματα, έπειτα από τα βίαια χτυπήματα του μαθητή στο κεφάλι.

Τον δράστη σταμάτησε ένας άλλος μαθητής, ο οποίος διατήρησε τη ψυχραιμία του και κατάφερε να παρέμβει, έτσι ώστε να λήξει ο διαπληκτισμός μεταξύ μαθητή και καθηγητή.

Η γυναίκα του καθηγητή μετά το περιστατικό προχώρησε σε δηλώσεις «Δεν πιστεύω ότι κάποιος θα πρέπει να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού όταν πηγαίνει στη δουλειά του. Αυτό που επιθυμώ είναι ότι οι μαθητές και εκπαιδευτικοί πρέπει να είναι ασφαλείς, καθώς ο σύζυγος μου αγαπά τη δουλειά του». Επιπλέον επισήμανε το γεγονός πως αυτός που κατάφερε να λήξει τον καβγά ήταν κάποιος μαθητής και όχι κάποιος ενήλικας.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE