Βρέθηκε νεκρή 21χρονη TikToker - «Πέθανε ξαφνικά και απρόσμενα»

Βρέθηκε νεκρή 21χρονη TikToker - «Πέθανε ξαφνικά και απρόσμενα»

Σύμφωνα με την ανάρτηση των γονέων της 21χρονης, η Μέγκα Τακούρ, η οποία είχε περισσότερους από ένα εκατομμύριο followers στα social media, «πέθανε ξαφνικά και απρόσμενα» στις 24 Νοεμβρίου.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε ότι το φως της ζωής μας, η ευγενική και πανέμορφη κόρη μας, Μέγκα Τακούρ, πέθανε ξαφνικά και απροσδόκητα τα ξημερώματα της 24ης Νοεμβρίου. Η Μέγκα ήταν μια ανεξάρτητη νεαρή κοπέλα. Θα μας λείψει» έγραψαν οι γονείς της 21χρονης εξηγώντας ότι ανακοίνωσαν τον θάνατό της επειδή «η Μάγια αγαπούσε τους φανς της και θα ήθελε να γνωρίζετε για τον θάνατό της».

Η Τακούρ είχε ξεκινήσει τις αναρτήσεις της στα social media τον Νοέμβριο του 2019 και ήταν γνωστή για τα μηνύματα θετικότητας και αυτοπεποίθησης που αναρτούσε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Megha (@meghaminnd)

H τελευταία της ανάρτηση στο TikTok ηταν στις 18 Νοεμβρίου με την ίδια να περπατάει στη Νέα Υόρκη και να βάζει λεζάντα «εσείς ελέγχετε τη μοίρα σας. Να το θυμάστε αυτό».

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εγκρίθηκε από το κυβερνητικό συμβούλιο η πρόταση του Νετανιάχου για κατάληψη της πόλης της Γάζας - Τι περιλαμβάνει το σχέδιο

Εγκρίθηκε από το κυβερνητικό συμβούλιο η πρόταση του Νετανιάχου για κατάληψη της πόλης της Γάζας - Τι περιλαμβάνει το σχέδιο

Το κυβερνητικό συμβούλιο ασφαλείας του Ισραήλ ενέκρινε πρόταση του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου που προβλέπει ο στρατός της χώρας να καταλάβει «την πόλη της Γάζας», ανέφερε προ ολίγου X ο Μπαράκ Ραβίντ, ισραηλινός ρεπόρτερ του ειδησεογραφικού ιστότοπου Axios και του CNN, επικαλούμενος πηγή του στην ισραηλινή κυβέρνηση την οποία δεν κατονόμασε.

BEST OF TOTHEMAONLINE