VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο
Συμπλοκή αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στην οδό Ονασαγόρου στην παλιά Λευκωσία.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ζήτησε παρέμβαση των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για άρση του αδιεξόδου στο Κυπριακό και επανέναρξη των συνομιλίων, με στόχο την εξεύρεση λύσης.
Η ανακοίνωση σημειώνει ότι ο κ. Χριστοδουλίδης ανέπτυξε στους πρέσβεις την πρότασή του για ενεργό εμπλοκή της ΕΕ στην προσπάθεια αυτή, στη βάση των ψηφισμάτων και των αποφάσεων του ΟΗΕ, του ευρωπαϊκού κεκτημένου και των αρχών και αξιών της Ε.Ε, με το διορισμό μιας πολιτικής προσωπικότητας από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και λαμβάνοντας υπόψη της επιδιώξεις της Τουρκίας σε σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το πλήρες πλέγμα των ευρωτουρκικών σχέσεων.
Τέλος, αναφέρεται ότι κατά την διάρκεια του γεύματος εργασίας ο κ. Χριστοδουλίδης ανέλυσε το προεκλογικό του πρόγραμμα και έκανε εκτενή αναφορά στις θέσεις του που αφορούν στους νέους και το μεταναστευτικό, ενώ αντάλλαξε απόψεις και συζήτησε, εκτός από το Κυπριακό, τα θέματα της ενέργειας, της ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή, καθώς και θέματα που αφορούν στην κλιματική αλλαγή.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις