ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μισθολογική αναβάθμισή: Απόλυτη ικανοποίηση  ΠΑΣΥΔΥ, ΣΑΚ και ΣΥΠΥΚ – «Δικαίωση των συναδέλφων»

Μισθολογική αναβάθμισή: Απόλυτη ικανοποίηση  ΠΑΣΥΔΥ, ΣΑΚ και ΣΥΠΥΚ – «Δικαίωση των συναδέλφων»

Την απόλυτη ικανοποίηση τους για τη μισθολογική αναβάθμισή εκφράζουν με ανακοίνωση τους οι ΠΑΣΥΔΥ, ΣΑΚ και ΣΥΠΥΚ.

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση:

ΠΑΣΥΔΥ, ΣΑΚ και ΣΥΠΥΚ εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την ψήφιση σήμερα από τη Βουλή των Κανονισμών για τη μισθολογική αναβάθμιση των μελών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και θεωρούν τη σημερινή μέρα ως ιστορικής σημασίας για τα δικαιώματα των συναδέλφων.

Η υλοποίηση του διαχρονικού στόχου της αναβάθμισης των κλιμάκων των συναδέλφων Αστυνομικών από το βαθμό του Ειδικού Αστυνομικού μέχρι το βαθμό του Ανώτερου Υπαστυνόμου και αντίστοιχα των Πυροσβεστών από το βαθμό του Πυροσβέστη μέχρι και το βαθμό του Πυραγού  είναι το αποτέλεσμα των μεθοδευμένων και έντονων προσπαθειών των δύο Συνδέσμων και της ΠΑΣΥΔΥ και συνιστούν δικαίωση και επιβράβευση της όλης δραστηριοποίησής τους προς τον σκοπό αυτό.

ΠΑΣΥΔΥ, ΣΑΚ και ΣΥΠΥΚ αισθάνονται ιδιαίτερα την ανάγκη να απευθύνουν δημόσια τις ευχαριστίες τους προς τους Υπουργούς Οικονομικών & Δικαιοσύνης, τους Γενικούς Διευθυντές των δύο Υπουργείων και τον Αρχηγό της Αστυνομίας για την όλη συμβολή τους στην επίτευξη της συμφωνίας για την αναβάθμιση.  Οι δύο Σύνδεσμοι και η ΠΑΣΥΔΥ απευθύνουν παράλληλα τις ευχαριστίες τους και προς τη Βουλή των Αντιπροσώπων για τη κατανόηση που επέδειξε στα δίκαια αιτήματα των μελών μας ψηφίζοντας τους σχετικούς κανονισμούς. 

ΣΑΚ, ΣΥΠΥΚ και ΠΑΣΥΔΥ νιώθουν για άλλη μια φορά δικαιωμένοι και καλούν τα μέλη τους σε ενότητα και συσπείρωση για την περιφρούρηση και επέκταση των δικαιωμάτων τους.  Και αισθάνονται τη βεβαιότητα ότι τα μέλη τους διαθέτουν και τη γνώση και την κρίση, για να διακρίνουν ποιοι πραγματικά αγωνίζονται και επιλύουν τα προβλήματά τους και ποιοι απλά έμαθαν να αυτοπροβάλλονται και να σφετερίζονται και να οικειοποιούνται τα αποτελέσματα των αγώνων και τις προσπάθειες άλλων. 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top