Προσπάθησε να τους κλέψει το αυτοκίνητο και τους απείλησε με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 36χρονο

Προσπάθησε να τους κλέψει το αυτοκίνητο και τους απείλησε με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 36χρονο

Χειροπέδες σε 36χρονο πέρασε τα ξημερώματα η αστυνομία στη Λεμεσό. Σύμφωνα με την καταγγελία των ιδιοκτητών, τον ύποπτο ακινητοποίησαν οι ίδιοι όταν τον αντιλήφθηκαν να επιχειρεί να κλέψει το αυτοκίνητο τους.

Η σύλληψη του έγινε λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ύποπτος επιχείρησε να κλέψει αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από το σπίτι των ιδιοκτητών σε περιοχή των Κάτω Πολεμιδιών. Οι ιδιοκτήτες αντιλήφθηκαν τον επίδοξο κλέφτη και βγήκαν έξω ζητώντας εξηγήσεις. Σύμφωνα με την καταγγελία τους, ο 36χρονος πρόταξε μαχαίρι απειλώντας τους. Οι ιδιοκτήτες αντέδρασαν και τον ακινητοποίησαν, παράλληλα κλήθηκε η αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν επί τόπου.

Ο 36χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Στην κατοχή του δεν εντοπίστηκε μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο, έτσι μέλη της αστυνομίας διεξάγουν έρευνες στην περιοχή για εντοπισμό του. Το πρωί, ο ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE