Βραζιλία: Ανοικτή η συμμετοχή του Νεϊμάρ με τη Νότια Κορέα

Βραζιλία: Ανοικτή η συμμετοχή του Νεϊμάρ με τη Νότια Κορέα

Ο γιατρός της εθνικής Βραζιλίας, Ροντρίγκο Λάσμαρ, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τη συμμετοχή του Νεϊμάρ όπως και του Άλεξ Σάντρο με τη Νότια Κορέα. Πιο σίγουρος ο Ντανίλο για να είναι στη διάθεση του Τίτε για το ματς με τους Ασιάτες.

Η Βραζιλία άφησε πίσω της τη φάση των ομίλων και στρέφεται στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ 2022. Στη φάση των 16 θα αναμετρηθεί με τη Νότια Κορέα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στις 13:55 αναχωρεί η πρώτη απευθείας πτήση της Air Astana από το διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας στην πρωτεύουσα του Καζακστάν και θα μεταφέρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την αποστολή, στο πρώτο ταξίδι Προέδρου της Κύπρου στη μεγαλύτερη χώρα του Καυκάσου.

BEST OF TOTHEMAONLINE