Λεμεσός: Πληροφορίες περί 47 κατηγοριών στους ύποπτους για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος ανηλίκων

Λεμεσός: Πληροφορίες περί 47 κατηγοριών στους ύποπτους για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος ανηλίκων

Εξελίξεις σε ό,τι αφορά την γνωστή υπόθεση στη Λεμεσό που αφορά σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος ανηλίκων.

Λίγο πριν αρχίσει η διαδικασία για παραπομπή (ή όχι) στο κακουργιοδικείο των υπόπτων, γνωστοποιήθηκε ότι έγινε αποδεκτό το αίτημα των τριών εκ των τεσσάρων υπόπτων (πατέρας, μάνα, μεγάλος γιος) για νομική αρωγή.

Μετά απ΄ αυτή την εξέλιξη, αναμένεται να τους εκπροσωπήσει ο δικηγόρος από τη Λάρνακα Κωνσταντίνος Νταμπούρλας.

Η διαδικασία αναβλήθηκε ήδη δυο φορές, την πρώτη λόγω ανασφάλειας (ήταν τεταμένο το κλίμα), ενώ τη δεύτερη επειδή παραιτήθηκε ο δικηγόρος των τριών μελών της οικογένειας.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν να απαγγελθούν στους υπόπτους συνολικά 47 κατηγορίες.

Η κοινότοπη φράση «δρακόντεια μέτρα ασφαλείας» ταιριάζει γάντι και αυτή τη φορά. Στους χώρους μέσα και έξω του δικαστηρίου βρίσκονται πολλοί αστυνομικοί, συγγενείς των φερόμενων θυμάτων, αλλά και μέλη οργανώσεων.

Ιωάννα Μάντζιηπα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκθεση – κόλαφος: Σοβαρές αδυναμίες στη Δικαστική Υπηρεσία εντοπίζει η Ελεγκτική

Έκθεση – κόλαφος: Σοβαρές αδυναμίες στη Δικαστική Υπηρεσία εντοπίζει η Ελεγκτική

Σοβαρές διαρθρωτικές αδυναμίες στη λειτουργία της Δικαστικής Υπηρεσίας (ΔΥ) φέρνει στο φως η νέα Ειδική Έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, που δημοσιεύθηκε σήμερα (13/05).

BEST OF TOTHEMAONLINE