Εντοπίστηκε νέο σκάφος με παράτυπους μετανάστες - Υπό κράτηση 24χρονος

Εντοπίστηκε νέο σκάφος με παράτυπους μετανάστες - Υπό κράτηση 24χρονος

Γύρω στις 3μμ χθες το απόγευμα εντοπίστηκε νοτιανατολικά του Κάβο Γκρέκο μικρό σκάφος, στο οποίο επέβαιναν 13 παράτυποι μετανάστες (εκ των οποίων 3 ανήλικα πρόσωπα).

Άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, απέπλευσε και μετέβη στην περιοχή, όπου εντόπισε και ανέκοψε το συγκριμένο σκάφος.

Λόγω, του ότι το σκάφος των παράτυπων μεταναστών έβαζε νερά, αυτοί παραλήφθηκαν από τη Άκατο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη ξηρά.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του μικρού σκάφους ήταν άντρας ηλικίας 24 ετών, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 24χρονος τέθηκε υπό κράτηση, ενώ τα υπόλοιπα πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας στο Πουρνάρα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE