LIFESTYLE

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι δύσκολες στιγμές και η ατάκα-δηλητήριο του Λιάγκα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι δύσκολες στιγμές και η ατάκα-δηλητήριο του Λιάγκα

Στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Χάρη Λεμπιδάκη επέλεξε να μιλήσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, πριν από λίγες ημέρες. Μάλιστα, ο διάσημος παρουσιαστής αναφέρθηκε στις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε.

«Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Από ένα χάπι που πήρα για να χάσω κιλά ή θα ήμουν στη φυλακή ή θα είχα φουντάρει. Γι’ αυτό λέω σεβασμό στους ανθρώπους που τραβάνε πολλά ψυχολογικά με τα κιλά» ανέφερε, ενώ πρόσθεσε: «Πλαστικός χειρουργός μού τα έδωσε τα χάπια και μου είπε “πάρ’ τα αλλά μην πεις ότι σ’ τα έδωσα εγώ” και όταν πήγα στο φαρμακείο, αυτά τα χάπια μου τα έδιναν με το ζόρι. Αν δεν ήταν η Νάνσυ, που πάλι καλά δεν της έκανα κανά μεγάλο κακό, κόντεψα δηλαδή να της κάνω μεγάλο κακό… να μου πει σταμάτα τα, θα είχα πολύ δύσκολο τέλος». Πώς στάθηκαν τα κανάλια που ανήκε όταν εκείνος βρέθηκε σε δύσκολες στιγμές; Ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Tριάντα ένα χρόνια σερί σχεδόν, εκτός της χρονιάς που έφυγα για ψυχιατρικά-ψυχολογικά προβλήματα που είχα κι έπρεπε να καθίσω σπίτι, νιώθω ότι όλα αυτά τα χρόνια δίνω ένα μπράβο στον εαυτό μου που καταφέρνω να επιβιώνω σε κάτι που είναι τόσο πολύ δύσκολο και έχει πρωταθλητισμό. Τριάντα χρόνια και περιμένουν κάποιοι τον Σεπτέμβριο για να πουν αν είσαι καλός ή κακός παρουσιαστής. Μιλάμε για την τέλεια παράνοια».

Διαβάστε τη συνέχεςια στο Lifenewscy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top