Κατέβηκε από το όχημά του και πέταξε φυσίγγια - Τον τσάκωσαν με ναρκωτικά

Κατέβηκε από το όχημά του και πέταξε φυσίγγια - Τον τσάκωσαν με ναρκωτικά

Υπό κράτηση τέθηκε 26χρονος για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και ναρκωτικών στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου την Κυριακή, στις 16:45, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου ανέκοψαν στην Χλώρακα αυτοκίνητο που οδηγείτο από 26χρονο μόνιμο κάτοικο Κύπρου στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε κρασταλλική ουσία ομοιάζουσα με μεταμφιταμίνη.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου, μόλις ο 26χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητο θεάθηκε να πετά κάποια αντικείμενα στο έδαφος, τα οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν τρία στρατιωτικά φυσίγγια 9 μιλιμέτρων.

Ο νεαρός συνελήφθη για την κατοχή εκρηκτικών υλών και ναρκωτικών ενώ εντός του οχήματος βρέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα και ένα ηλεκτρονικό τάμπλετ και ακολούθησε σύλληψή του και για παράνομη κατοχή περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση.  

Την υπόθεση διερευνούν το ΤΑΕ Πάφου και η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου).

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά η Αννίτα μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού από βουλευτή - «Εκτός ψηφοδελτίου...» - Ζητά να αποποιηθεί την ασυλία του

Βγαίνει μπροστά η Αννίτα μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού από βουλευτή - «Εκτός ψηφοδελτίου...» - Ζητά να αποποιηθεί την ασυλία του

Ως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, δηλώνω με απόλυτη σαφήνεια ότι δεν υπάρχει καμία ανοχή σε καταγγελίες βίας, αναφέρει σε ανάρτησή της στο Χ η Αννίτα Δημητρίου μετά την καταγγελία κατά βουλευτή στη Λεμεσό από γυναίκα για ξυλοδαρμό της.

BEST OF TOTHEMAONLINE