Συναγερμός στο Ντίσελντορφ: Έκλεισαν οι χριστουγεννιάτικες αγορές λόγω «απειλής»

Συναγερμός στο Ντίσελντορφ: Έκλεισαν οι χριστουγεννιάτικες αγορές λόγω «απειλής»

Οι αρχές του Ντίσελντορφστη δυτική Γερμανία απέκλεισαν προληπτικά την περιοχή της παλιάς πόλης, όπου βρίσκεται η χριστουγεννιάτικη αγορά, έπειτα από απειλή.

Ανακοινώνοντας την απόφαση των αρχών για τον αποκλεισμό της πρόσβασης στην παλιά πόλη, εκπρόσωπος του δήμου δεν αναφέρθηκε στα αίτια της απόφασης.

Η εφημερίδα Bild, επικαλούμενη την αστυνομία, μετέδωσε ότι η χριστουγεννιάτικη αγορά στην περιοχή της παλιάς πόλης, καθώς και άλλες αγορές σε όλη την πόλη, έκλεισαν έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου που απειλούσε ότι θα επιτεθεί κατά του πλήθους στη χριστουγεννιάτικη αγορά με φορτηγό.

Κατά τη γερμανική εφημερίδα, ένοπλοι αστυνομικοί αναπτύχθηκαν στην αγορά της παλιάς πόλης και τους παρακείμενους δρόμους.

 

 

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Η κυβέρνηση απαντά στην κριτική για «προεκλογική» ατζέντα

Προεδρικές 2028: Η κυβέρνηση απαντά στην κριτική για «προεκλογική» ατζέντα

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 αρχίζουν να αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερο χώρο στην πολιτική συζήτηση, παρά το γεγονός ότι απομένει σημαντικό χρονικό διάστημα μέχρι την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE