Ρωσία: Αεροπορικές βάσεις έγιναν στόχος ουκρανικών drones - Νεκροί επτά άνθρωποι, στρατιώτες οι τρεις - Bίντεο

Ρωσία: Αεροπορικές βάσεις έγιναν στόχος ουκρανικών drones - Νεκροί επτά άνθρωποι, στρατιώτες οι τρεις - Bίντεο

Δύο ρωσικές αεροπορικές βάσεις στο κεντρικό τμήμα της Ρωσίας έγιναν στόχος επιθέσεων σήμερα με ουκρανικά drones, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις Ρώσοι στρατιώτες, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Σήμερα το πρωί, «το καθεστώς του Κιέβου (...) επιχείρησε να πραγματοποιήσει πλήγματα με σοβιετικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην αεροπορική βάση Ντιαγκίλεβο στην επαρχία Ριαζάν και στη βάση Ένγκελς στην επαρχία Σαράτοφ», ανέφερε η ανακοίνωση.


Τρεις Ρώσοι στρατιώτες «τραυματίστηκαν θανάσιμα» σε αυτές τις επιθέσεις, συμπλήρωσε το ρωσικό ΥΠΑΝ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, δύο αεροσκάφη υπέστησαν ελαφρές ζημιές, και άλλοι τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν.

 


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE