Ρωσία: Αεροπορικές βάσεις έγιναν στόχος ουκρανικών drones - Νεκροί επτά άνθρωποι, στρατιώτες οι τρεις - Bίντεο

Ρωσία: Αεροπορικές βάσεις έγιναν στόχος ουκρανικών drones - Νεκροί επτά άνθρωποι, στρατιώτες οι τρεις - Bίντεο

Δύο ρωσικές αεροπορικές βάσεις στο κεντρικό τμήμα της Ρωσίας έγιναν στόχος επιθέσεων σήμερα με ουκρανικά drones, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις Ρώσοι στρατιώτες, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Σήμερα το πρωί, «το καθεστώς του Κιέβου (...) επιχείρησε να πραγματοποιήσει πλήγματα με σοβιετικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην αεροπορική βάση Ντιαγκίλεβο στην επαρχία Ριαζάν και στη βάση Ένγκελς στην επαρχία Σαράτοφ», ανέφερε η ανακοίνωση.


Τρεις Ρώσοι στρατιώτες «τραυματίστηκαν θανάσιμα» σε αυτές τις επιθέσεις, συμπλήρωσε το ρωσικό ΥΠΑΝ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, δύο αεροσκάφη υπέστησαν ελαφρές ζημιές, και άλλοι τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν.

 


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.