Ματωμένο hens night: Χαροπαλεύει η νύφη - Νεκρές 4 παράνυμφοι

Ματωμένο hens night: Χαροπαλεύει η νύφη - Νεκρές 4 παράνυμφοι

Μάρτυρες αναφέρουν ότι έκαναν αναστροφή όταν συγκρούστηκαν, με το όχημα να κόβει τη λιμουζίνα σχεδόν στη μέση.

"Είδαμε σώματα να κρέμονται έξω από την αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου. Ήταν νεαρά κορίτσια. Φαίνονταν χέρια, κεφάλια, μαλλιά", σημείωσε μάρτυρας στη New York Daily News. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο περιέγραψαν το δυστύχημα ως ένα από τα χειρότερα που έχουν ποτέ αντικρίσει.

Οι Brittany M. Schulman, 23, Lauren Baruch, 24, Stephanie Belli, 23, και Amy R. Grabina, 23, σκοτώθηκαν στο τραγικό δυστύχημα.

Στο τροχαίο τραυματίστηκαν οι Joelle M. Dimonte, 25, Melissa Angela Crai, 23, Alicia Arundel, 24 και Olga Lipets, 24, καθώς και ο 58χρονος οδηγός της λιμουζίνας Carlos Pino.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE