Βροχές και καταιγίδες στην πρόγνωση της Τρίτης - Οι περιοχές που επηρεάζονται

Βροχές και καταιγίδες στην πρόγνωση της Τρίτης - Οι περιοχές που επηρεάζονται

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, αρχικά, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια παράλια πιθανόν να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Σταδιακά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και πιθανό μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί και αργότερα θαλάσσιοι ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα παράλια, που κυρίως στα δυτικά και νοτιοανατολικά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Τις αυγινές ώρες πιθανόν να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και ενδέχεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Αργά το βράδυ της Πέμπτης μέχρι το πρωί της Παρασκευής αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, με τα φαινόμενα να εξασθενούν το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τετάρτη για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές και σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE