Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» με μαχαίρια - Στο κελί  22χρονος

Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» με μαχαίρια - Στο κελί  22χρονος

Υπό κράτηση τέθηκε 22χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν δύο μαχαίρια απαγορευμένου τύπου και ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί το όχημα του υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χθες Δευτέρα η ώρα 18:25 μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου ανέκοψαν στη Χλώρακα αυτοκίνητο που οδηγείτο από τον 22χρονο. Σε έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι αυτός είχε δύο μαχαίρια απαγορευμένου τύπου και συνελήφθη.

Ακολούθως ο οδηγός υποβλήθηκε σε έλεγχο νάρκοτεστ το αποτέλεσμα του οποίου ήταν θετικό.

Ο 22χρονος τέθηκε υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.