Τα άκουσε δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ: «Είσαι υπάλληλος των 800 ευρώ που βοηθάς τους πολιτικούς να παίρνουν εκατομμύρια»

Τα άκουσε δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ: «Είσαι υπάλληλος των 800 ευρώ που βοηθάς τους πολιτικούς να παίρνουν εκατομμύρια»

Eξοργισμένος πολίτης μπέρδεψε χθες (5/12) τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Χρήστο Νικολαΐδη με πολιτικό και του τα έψαλε, ενώ εκείνος μετέδιδε ρεπορτάζ για τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά. Ο άνδρας άρχισε να του φωνάζει ενώ ο δημοσιογράφος ήταν σε ζωντανή σύνδεση έξω από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

«Όλοι οι πολιτικοί απατεώνες είστε, λέτε ψέματα πριν τις εκλογές και μετά κάνετε τα αντίθετα» φώναξε, με τον Χρήστο Νικολαΐδη να του απαντάει «δεν είμαι πολιτικός». «Για τους πολιτικούς λέω» είπε ο πολίτης και ο δημοσιογράφος του είπε «πήγαινε πες τα στους πολιτικούς, όχι σε μένα, ευχαριστώ».


«Εσύ είσαι υπάλληλος των 800 ευρώ που τους βοηθάς να παίρνουν εκατομμύρια. Αν δεν ήσουν εσύ δεν θα έπαιρναν εκατομμύρια» είπε ο άνδρας και ο δημοσιογράφος κούνησε απορημένος το κεφάλι του και είπε στον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο: «Ωραία, να είσαι καλά. Τ’ ακούσαμε κι αυτό».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE