Στάση λεωφορείου στη μέση του πουθενά στο δρόμο προς τον Αγρό - Χωρίς φωτισμό και κουβούκλιο

Στάση λεωφορείου στη μέση του πουθενά στο δρόμο προς τον Αγρό - Χωρίς φωτισμό και κουβούκλιο

Εικόνα από στάση λεωφορείου στο δρόμο Λευκωσίας - Αγρού, δημοσίευσε πολίτης στα social media.


Συγκεκριμένα στη σελίδα "Που πήγαμε και δεν μας άρεσε", πολίτης δημοσίευσε φωτογραφία από στάση Λεωφορείου στο στο δρόμο Λευκωσίας - Αγρού αναφέροντας χαρακτηριστικά "Στη μέση του πουθενά".

Αναφερόμενος και προβληματισμένος για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα τρίτης ηλικίας περιγράφει "Πάει ο παππούς, να πιάσει το λεωφορείο να κατέβει στην πόλη να πάει γιατρό , ούτε ταμπέλα τι ώρες περνά το λεωφορείο, ούτε κουβούκλια"

Διαβάστε την ανάρτηση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE