Στάση λεωφορείου στη μέση του πουθενά στο δρόμο προς τον Αγρό - Χωρίς φωτισμό και κουβούκλιο

Στάση λεωφορείου στη μέση του πουθενά στο δρόμο προς τον Αγρό - Χωρίς φωτισμό και κουβούκλιο

Εικόνα από στάση λεωφορείου στο δρόμο Λευκωσίας - Αγρού, δημοσίευσε πολίτης στα social media.


Συγκεκριμένα στη σελίδα "Που πήγαμε και δεν μας άρεσε", πολίτης δημοσίευσε φωτογραφία από στάση Λεωφορείου στο στο δρόμο Λευκωσίας - Αγρού αναφέροντας χαρακτηριστικά "Στη μέση του πουθενά".

Αναφερόμενος και προβληματισμένος για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα τρίτης ηλικίας περιγράφει "Πάει ο παππούς, να πιάσει το λεωφορείο να κατέβει στην πόλη να πάει γιατρό , ούτε ταμπέλα τι ώρες περνά το λεωφορείο, ούτε κουβούκλια"

Διαβάστε την ανάρτηση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE