Με πόλεμο απειλεί και πάλι την Ελλάδα ο Τσαβούσογλου – «Θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά»

Με πόλεμο απειλεί και πάλι την Ελλάδα ο Τσαβούσογλου – «Θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά»

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου ξαναχτυπά. Και επιτέθηκε εναντίον της Ελλάδας μετά την συνάντηση που είχε με τον Ρουμάνο ομόλογό του. Και απείλησε ξεκάθαρα με εισβολή στα νησιά.

Αυτή την φορά τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου αναφέρθηκε και πάλι στην αποστρατιωτικοποίηση των νησιών και άρχισε πάλι τις απειλές πολέμου.

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει στρατό σε αυτά τα μέρη (σ.σ. νησιά). Αν η Ελλάδα δεν θέλει ειρήνη θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο τόσο δια της νομικής οδού όσο και στο πεδίο. Ο άνεμος σπέρνει την καταιγίδα ένα βράδυ ξαφνικά», είπε.

Και συνέχισε: «Είτε η Ελλάδα θα κάνει ένα βήμα πίσω τηρώντας τις συμφωνίες είτε θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο. Η Ελλάδα παραβιάζει τις ειρηνευτικές συμφωνίες και δεν μπορούμε να μείνουμε σιωπηλοί για την στρατιωτικοποίηση των νησιών».

Πηγή: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.