Αναβάλλουν την κοινή εκδήλωση διαμαρτυρίας οι ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ - Τι αναμένουν

Αναβάλλουν την κοινή εκδήλωση διαμαρτυρίας οι ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ - Τι αναμένουν

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ αποφάσισαν την αναβολή της κοινής εκδήλωσης διαμαρτυρίας για το θέμα της αύξησης των Μόνιμων Οργανικών Θέσεων στην Εκπαίδευση, η οποία είχε προγραμματιστεί να γίνει την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, στο Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ).

Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των τριών οργανώσεων, η εκδήλωση αναβάλλεται, εν αναμονή της επίσημης ενημέρωσης των οργανώσεων από πλευράς ΥΠΑΝ εντός Δεκεμβρίου, μετά από γραπτή δέσμευση του Γενικού Διευθυντή του ΥΠΑΝ σε σχετική επιστολή.

Σημειώνεται ότι οι εκπαιδευτικές οργανώσεις παραμένουν «σε εγρήγορση, αναμένοντας συγκεκριμένη πρόταση εντός Δεκεμβρίου». Σε αντίθετη περίπτωση, θα υπάρξει κοινή αντίδραση, δεδομένου ότι πρόκειται για θέμα υψίστης σημασίας για την ομαλή, έγκαιρη και αποτελεσματική στελέχωση και λειτουργία των σχολικών μονάδων, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE