ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Χριστοδουλίδης: «Απέναντι στην πόλωση και τον διχασμό επιλέγουμε την ενότητα»

Ν. Χριστοδουλίδης: «Απέναντι στην πόλωση και τον διχασμό επιλέγουμε την ενότητα»

Απέναντι στην πόλωση και στον διχασμό επιλέγουμε την ενότητα, τόνισε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας χθες βράδυ σε μια κατάμεστη αίθουσα υποστηρικτών του στην ΕΘΑ Έγκωμης.

«Πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ακούραστα, ενωμένοι όλοι μαζί και να αντιπαρέλθουμε του πολύ τοξικού κλίματος που σκοπίμως καλλιεργούν κάποιοι για να μας αποπροσανατολίσουν, να διχάσουν τον λαό και να δημιουργήσουν πόλωση».

Εμείς, είμαστε εδώ για να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε, συμπλήρωσε ο κ. Χριστοδουλίδης προσθέτοντας ότι «όλοι εμείς που είμαστε εδώ σήμερα, έχουμε κάνει μεγάλες υπερβάσεις, όχι γιατί μας το επέβαλε κάποιος, αλλά επειδή ορθά αντιληφθήκαμε ότι τη δεδομένη στιγμή το συμφέρον της πατρίδας μας είναι η συνένωση δυνάμεων και μια  ανεξάρτητη υποψηφιότητα που θα φέρει ένα σύγχρονο σε αντιλήψεις, αλλά και μέσα τρόπο διακυβέρνησης της χώρας».



Η επόμενη μέρα των επικείμενων προεδρικών εκλογών, πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους, συνέχισε, ανεξαρτήτως των προεκλογικών διαφορών και των επιμέρους διαφωνιών. «Σε αυτό το πλαίσιο η υλοποίηση της πρότασής μας για τον σχηματισμό κυβέρνησης ευρείας αποδοχής αποτελεί μια αναγκαιότητα στην οποία η πολιτική ηγεσία οφείλει να ανταποκριθεί με ωριμότητα και υπευθυνότητα».

Αναφερόμενος στο πολιτικό πρόγραμμα διακυβέρνησής του, το οποίο είναι προϊόν μιας πρωτόγνωρης άσκησης Συμμετοχικής Δημοκρατίας, ανέφερε ότι «έχουμε ολοκληρωμένες, υλοποιήσιμες και κοστολογημένες προτάσεις και όχι συνθήματα, για να διαχειριστούμε τις μεγάλες προκλήσεις της χώρας μας και τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας και εφόσον οι πολίτες μας τιμήσουν με την ψήφο τους, είμαστε πανέτοιμοι από την πρώτη μέρα της διακυβέρνησής μας να αρχίσουμε την υλοποίησή του».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top