Άρχισε η 3ήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό στη Βουλή

Άρχισε η 3ήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό στη Βουλή

Άρχισε λίγο μετά τις 3 το απόγευμα της Τρίτης (6/12), η τριήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό στη Βουλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
-Χρ. Ερωτοκρίτου: Επιθυμία όλων η συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας σε υγιείς βάσεις
-Θεοπέμπτου: Μόνη ενασχόληση της κυβέρνησης με την κλιματική κρίση είναι η υποβολή πολιτικών στην ΕΕ που ποτέ δεν εφαρμόζει

Η συζήτηση ξεκίνησε με την κατάθεση της έκθεσης της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, από την Πρόεδρο της, Βουλεύτρια του ΔΗΚΟ, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, και συνεχίζεται με τις ομιλίες των Προέδρων και Αρχηγών των Κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Παρακολουθήστε τη συζήτηση στο βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.