Άρχισε η 3ήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό στη Βουλή

Άρχισε η 3ήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό στη Βουλή

Άρχισε λίγο μετά τις 3 το απόγευμα της Τρίτης (6/12), η τριήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό στη Βουλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
-Χρ. Ερωτοκρίτου: Επιθυμία όλων η συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας σε υγιείς βάσεις
-Θεοπέμπτου: Μόνη ενασχόληση της κυβέρνησης με την κλιματική κρίση είναι η υποβολή πολιτικών στην ΕΕ που ποτέ δεν εφαρμόζει

Η συζήτηση ξεκίνησε με την κατάθεση της έκθεσης της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, από την Πρόεδρο της, Βουλεύτρια του ΔΗΚΟ, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, και συνεχίζεται με τις ομιλίες των Προέδρων και Αρχηγών των Κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Παρακολουθήστε τη συζήτηση στο βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE