ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη: «Θα τοποθετηθεί με ευθύτητα έστω και σε ένα ζήτημα;»

ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη: «Θα τοποθετηθεί με ευθύτητα έστω και σε ένα ζήτημα;»

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο Δημοκρατικός Συναγερμός, με την οποία απαντά στον Νίκο Χριστοδουλίδη, αναφέροντας ότι «ο κ. Χριστοδουλίδης σπάει επιτέλους τη σιωπή του αλλά για άλλη μια φορά δεν λέει τίποτα».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το επιτελείο Χριστοδουλίδη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι «μετά τους καρχαρίες, τα χρυσόψαρα, τους ελέφαντες και τους δούρειους ίππους, τώρα προβαίνουν σε άλλους εξίσου προσβλητικούς χαρακτηρισμούς».

Ακολουθεί αυτούσια η δήλωση του Δημήτρη Δημητρίου:

Ο κ. Χριστοδουλίδης σπάει επιτέλους τη σιωπή του αλλά για άλλη μια φορά δεν λέει τίποτα.

Θέτουμε ευθέως το ερώτημα:

Συμφωνεί ή διαφωνεί με τις θέσεις των κόμματων που τον στηρίζουν για τον Αρχηγό Διγενή; Συμφωνεί ή διαφωνεί με τα ψηφίσματα που αναπολούν τις πολιτικές των Αδεσμεύτων;

Θα τοποθετηθεί με ευθύτητα έστω και σε ένα ζήτημα;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμες επαφές Ολγκίν με φόντο Άγκυρα, Αθήνα και  Βρυξέλλες- Η νέα προσπάθεια Γκουτέρες και ο παράγοντας ΕΕ

Κυπριακό: Κρίσιμες επαφές Ολγκίν με φόντο Άγκυρα, Αθήνα και Βρυξέλλες- Η νέα προσπάθεια Γκουτέρες και ο παράγοντας ΕΕ

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές των τελευταίων ετών εισέρχεται η νέα προσπάθεια των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, καθώς οι επόμενες εβδομάδες αναμένεται να καθορίσουν αν θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για τη σύγκληση μιας νέας διευρυμένης συνάντησης και τελικά, για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE