To Σώμα Σταυραετών στηρίζει Μητροπολίτη Πάφου για τις Αρχιεπισκοπικές

To Σώμα Σταυραετών στηρίζει Μητροπολίτη Πάφου για τις Αρχιεπισκοπικές

Στις επερχόμενες Αρχιεπισκοπικές εκλογές το Σώμα Σταυραετών στηρίζει τον Πρόεδρο του και Μητροπολίτη Πάφου κ.κ. Γεώργιο για τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Σώματος Σταυραετών ανέκαθεν η εκκλησία της Πάφου στήριζε το Σώμα Σταυραετών και γενικότερα τη νεολαία της πόλης μας.

Το Σώμα Σταυραετών σημειώνει πως ο ίδιος ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ.κ. Γεώργιος στήριξε με διάφορους τρόπους το Σώμα Σταυραετών παραχωρώντας πρώτα και κύρια πνευματική στήριξη προς τα παιδιά, κτίρια σε διάφορες περιοχές της Πάφου για τις εγκαταστάσεις τους και οικονομική βοήθεια.

Με την στάση του αυτή, προστίθεται στην ανακοίνωση, ήθελε να αποδείξει τη θέλησή του και το όραμά του ώστε η ιδέα των Σταυραετών να γίνει θεσμός στην πόλη της Πάφου.

Οι Σταυραετοί είναι ένα σπίτι, ένα καταφύγιο για τους νέους της πόλης μας.

Ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος, συνεχίζει η ανακοίνωση, ήταν άξιος συνεχιστής του έργου του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου Β’ στην Πάφο. Ευχόμαστε αναφέρεται στην ανακοίνωση, από τα βάθη της ψυχής μας πλήρη στήριξη του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Πάφου γιατί πιστεύουμε ότι είναι ο καταλληλότερος για να συνεχίσει το έργο του Μακαριστού Αρχιεπίσκοπου.

Η στάση του στο εθνικό μας θέμα, στην παιδεία, η απλότητα και η ταπεινότητα του χωρίς να αποζητά την προβολή για τη δράση του, η στρατηγική αλλά και η άριστη συνεργασία αποδεικνύει ότι είναι ο καταλληλότερος για τη πλήρωση του Αρχιεπισκοπικού θρόνου, προστίθεται στην ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE