Τραυματίστηκε 17χρονος - Ανήλικοι πιάστηκαν στα χέρια και προκάλεσαν ζημιές σε ξενοδοχείο

Τραυματίστηκε 17χρονος - Ανήλικοι πιάστηκαν στα χέρια και προκάλεσαν ζημιές σε ξενοδοχείο

Ο τραυματισμός 17χρονου είναι το αποτέλεσμα συμπλοκής ανηλίκων στην δομή που διαμένουν στην Πάφο, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση οχλαγωγίας συμπλοκής κακόβουλης ζημιάς, και παράνομη κατοχή επιθετικών οργάνων .

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 6.12.22 και ώρα 10:30 δόθηκε πληροφορία ότι αριθμός ανηλίκων που διαμένουν στην κλειστή δομή, στην οδό Αδαμάντιου Κοραή προκαλούσαν μεταξύ τους φασαρία κρατώντας ξύλα και άλλα αντικείμενα.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και είδαν επτά ανήλικους να χτυπιούνται μεταξύ τους ενώ κατά την συμπλοκή προκάλεσαν ζημιές στην κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου καθώς και σε άλλα αντικείμενα του ξενοδοχείου.

Η συνολική αξία της ζημιάς ανέρχεται στις 2.200 ευρώ. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε 17χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ ακολούθως πήρε εξιτήριο.

Οι εμπλεκόμενοι, σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, δεν συνελήφθησαν επειδή είναι ανήλικοι. Αναμένεται ωστόσο να ανακριθούν και να κατηγορηθούν γραπτώς  ενώ θα εξεταστεί κατά πόσο θα διωχθούν ποινικά ή όχι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE