ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρόδρομος Αλαμπρίτης: «Να κρατήσουμε την οικονομία σε σταθερή τροχιά το διακύβευμα των εκλογών με έμπειρο και αξιόπιστο Πρόεδρο»

Πρόδρομος Αλαμπρίτης: «Να κρατήσουμε την οικονομία σε σταθερή τροχιά το διακύβευμα των εκλογών με έμπειρο και αξιόπιστο Πρόεδρο»

Το διακύβευμα των προεδρικών εκλογών είναι να κρατήσουμε την οικονομία και τη χώρα σε σταθερή τροχιά και για να το πετύχουμε αυτό χρειαζόμαστε έναν έμπειρο, αξιόπιστο, αποτελεσματικό Πρόεδρο που να λαμβάνει αποφάσεις με ψυχραιμία και αυτός είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου, είπε ενώπιον της ολομέλειας κατά τη 2η μέρα συζήτησης του κρατικού προϋπολογισμού, ο Πρόδρομος Αλαμπρίτης, Βουλευτής του ΔΗΣΥ.

Ο κ. Αλαμπρίτης μίλησε για όλα όσα η προηγούμενη διακυβέρνηση έχει πετύχει, προσθέτοντας ότι η επόμενη κυβέρνηση Νεοφύτου, όπως είπε, έχει πλάνο για την επόμενη μέρα. Είπε ότι ο προϋπολογισμός της επόμενης μέρας παρουσιάζει, μεταξύ άλλων, αύξηση στις πρωτογενείς δαπάνες, μείωση της ανεργίας, ρυθμούς ανάπτυξης και οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά βιώσιμη οικονομία σε ψηλά επίπεδα παραγωγικότητας και ανθεκτικότητας.

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ αναφέρθηκε και στα όσα επιτεύχθηκαν σε θέματα που απασχολούν τις επιτροπές στις οποίες συμμετέχει και κυριότερα σε θέματα μεταφορών, περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής και παιδείας. Ειδικά για την πόλη και επαρχία Λάρνακας στην οποία εκλέγηκε, ο κ. Αλαμπρίτης είπε ότι περνά στο επίπεδο ανάπτυξης με έργα άνευ προηγουμένου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πνέει νέος αέρας στη Λάρνακα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top