LIFESTYLE

Ο πιο «δυνατός» και παραμυθένιος γάμος της Κυπριακής Showbiz αυτό το Σάββατο στη Λεμεσό! Εξασφαλίσαμε το προσκλητήριο

Ο πιο «δυνατός» και παραμυθένιος γάμος της Κυπριακής Showbiz αυτό το Σάββατο στη Λεμεσό! Εξασφαλίσαμε το προσκλητήριο

Είναι και οι δυο νέοι, ωραίοι, ταλαντούχοι στον τομέα τους και με πολλές διακρίσεις. Πάνω απ’ όλα όμως είναι ερωτευμένοι εδώ και 2,5 περίπου χρόνια και αποφάσισαν όπως περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους γι΄αυτό και ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας αυτό το Σάββατο στη Λεμεσό

Ο λόγος για την κόρη του Κούλλη Κωνσαντίνου, επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ΈΧTRA TV Μιχαέλλα και  τον γνωστό γυμναστή  και fitness model Γιώργο Μαχαλλεκίδη που  έγινε ευρύτερα γνωστός από το τηλεοπτικό φακό σε διάφορες εκπομπές κάνοντας γυμναστική στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια.

Είναι ένας από τούς καλύτερους international fitness presenter aerobic του νησιού εκπροσωπώντας την χώρα μας σε διάφορα συνέδρια στο εξωτερικό. Aπό τη πλευρά της η νύφη είναι μια πετυχημένη καθηγήτρια χορού και μπαλέττου με δυνατές συνεργασίες στο βιογραφικό της. 

To ζευγάρι λοιπόν παντρεύεται το Σάββατο στον ιερό ναό της Παναγίας Χρυσοφυλιώτισσας και θα ακολουθήσει δεξίωση στην οικία τους σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλo.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας το ζευγάρι ετοιμάζει εκπλήξεις για την γαμήλιο πάρτι, με το concept να είναι βγαλμένο από παραμύθι και την ιστορία της σταχτοπούτας, ενώ την διακόσμηση έχει αναλάβει  ένα άτομο που αποτελεί εγγύηση για την πολύ καλή δουλειά του, ο γνωστός Ρόης Ηροδότου.

Επίσης αποκλειστικές πληροφορίες του ToThemaOnline.com αναφέρουν ότι οι μελλόνυμφοι ετοιμάζουν μια μεγάλη έκπληξη αφού στο γάμο τους θα βρεθεί και θα τραγουδήσει κορυφαίας Έλληνας τραγουδιστή, φίλος του ζευγαριού.

Tου Στέλιου Στυλιανού

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου για τους Πυροβολισμούς στο Ζακάκι - Δύο οι δράστες

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top