Απόπειρα φόνου στην Ορόκλινη - Άρχισαν τα εντάλματα σύλληψης

Απόπειρα φόνου στην Ορόκλινη - Άρχισαν τα εντάλματα σύλληψης

Ένταλμα σύλληψης ενάντιων 30χρονου ελληνοκύπριου εξασφάλισαν οι διωκτικές αρχές για την απόπειρα φόνου στην Ορόκλινη.

Το ένταλμα προέκυψε μετά από τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων στα τεκμήρια που βρέθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γίνονταν έρευνες σε συγκεκριμένη επαρχία χωρίς όμως μέχρι στιγμής να εντοπιστεί το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Κυριακής (04/11), εκτελεστής, έστησε καρτέρι έξω από πολυκατοικία και όταν 42χρονος επιβιβάστηκε στο διπλοκάμπινο του μαζί με 39χρονο φίλο του και τον 6χρονο γιό του, έθεσε σε εφαρμογή τα σχέδια του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ η απόφαση για την Προεδρία της Βουλής - Αντιδράσεις εντός πολιτικού γραφείου για Νικόλα

Στην Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ η απόφαση για την Προεδρία της Βουλής - Αντιδράσεις εντός πολιτικού γραφείου για Νικόλα

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής, εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της, με το ΑΚΕΛ να μεταφέρει την τελική ευθύνη λήψης αποφάσεων στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, η οποία συνέρχεται σήμερα, στις 3.00 το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE