Την «τσάκωσαν» με 6,5 κιλά κάνναβης στο αεροδρόμιο - Συνελήφθη 30χρονη

Την «τσάκωσαν» με 6,5 κιλά κάνναβης στο αεροδρόμιο - Συνελήφθη 30χρονη

Την εισαγωγή μεγάλης ποσότητας κάνναβης στην Κύπρο, ανέκοψε νωρίς το απόγευμα σήμερα, η ΥΚΑΝ σε συνεργασία με τελωνειακούς λειτουργούς, στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Τα μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν και στη σύλληψη 30χρονης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα γύρω στις 3μ.μ. σήμερα, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων και μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν για έλεγχο, 30χρονη, η οποία μόλις είχε αφιχθεί στην Κύπρο, από χώρα του εξωτερικού. Κατά τον έλεγχο στις αποσκευές της 30χρονης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 6,5 κιλών περίπου.

Η 30χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE