Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία στους δρόμους – Πού γίνονται οδικά έργα

Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία στους δρόμους – Πού γίνονται οδικά έργα

Στις κυριότερες οδικές αρτηρίες δεν παρατηρείται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα το πρωί σήμερα Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με ανάρτηση της Αστυνομίας, η οποία, ωστόσο, συστήνει στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Οδικά έργα που διεξάγονται σε διάφορα σημεία ανά το παγκύπριο ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία. Ενημέρωση για τις οδικές εργασίες ΕΔΩ.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.