Φουντώνουν οι φήμες! Ζευγάρι με πασίγνωστο Ελλαδίτη ηθοποιό πρωταγωνίστρια του Sigma;

Φουντώνουν οι φήμες! Ζευγάρι με πασίγνωστο Ελλαδίτη ηθοποιό πρωταγωνίστρια του Sigma;

Πολύ γνωστοί και οι δυο, δεν έχουν δώσει ποτέ δικαιώματα στα ΜΜΕ να ασχοληθούν με την προσωπική τους ζωή, όμως το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Μάλιστα τη συγκεκριμένη ηθοποιό την γνωρίσαμε καλύτερα τα τελευταία δυο χρόνια αφού πρωταγωνιστούσε στην πετυχημένη σειρά του Sigma «Eπτα ουρανοί και σύννεφα αλήτες»

Τα δημοσιεύματα ότι είναι μαζί ξεκίνησαν σχεδόν ένα χρόνο πριν όταν οι δυο πρωταγωνιστές ήταν ζευγάρι στην θεατρική παράσταση «Σκηνές από ένα γάμο».

danis-katranidis--panagiwta-blanti-ena-megalos-erwtas-epibebaiwthike

Τότε και οι δυο διέψευδαν τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν έρθει πολύ κοντά.

Σήμερα σχεδόν έναν χρόνο μετά οι δυο τους φαίνεται πως έχουν γίνει αχώριστοι και ο έρωτας τους έχει δυναμώσει όπως αναφέρει στη στήλη του στο Λοιπόν με τις βαθμολογίες ο Bar – Bar: «Σε δυο εξαιρετικούς σταρ, στον Δάνη Κατρανίδη και στην Παναγιώτα Βλαντή βάζω 100, για τον πρόσφατο έρωτα τους αλλά τους βάζω και 88 γιατί παρά τα καμιά εικοσαριά χρόνια που τους χωρίζουν είναι και οι δυο ζευγάρι ταιριαστό»

Τελικά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά ή πρόκειται για άλλο ένα «ζευγάρι» που δημιούργησαν τα ΜΜΕ; Ο χρόνος θα δείξει!


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

Στις πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα λάβει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ανάμεσα σε άλλα, σε σχέση με την αναζωογόνηση ακριτικών περιοχών, αλλά και την ασφάλεια στα γήπεδα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα παραθέσει την πρώτη εβδομάδα Μαρτίου, συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ για το έργο της Κυβέρνησης κατά το 2024.

BEST OF TOTHEMAONLINE