Η Μαντόνα κοιμάται... καλύπτοντας όλο το κεφάλι με δαντέλα - Δείτε φωτογραφίες

Η Μαντόνα κοιμάται... καλύπτοντας όλο το κεφάλι με δαντέλα - Δείτε φωτογραφίες

Μπερδεμένοι είναι για άλλη μια φορά οι φίλοι της Μαντόνα από τις στιλιστικές της επιλογές, τις οποίες η δημοφιλή τραγουδίστρια μοιράστηκε για άλλη μια φορά μέσω των social media.

Αυτή τη φορά η 64χρονη Μαντόνα φόρεσε μια μαύρη κουκούλα από δαντέλα την οποία συνόδευσε με διαμαντένια αξεσουάρ.

«Κι έτσι ετοιμάζομαι για ύπνο» έγραψε στη λεζάντα μιας εκ των φωτογραφιών η Μαντόνα.


«Είσαι μια καταπληκτική τραγουδίστρια και δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα αυτά. Σε κάνει να μοιάζεις μεγάλη σε ηλικία και απελπισμένη για προσοχή. Σταμάτα» έγραψε ένας από όσους σχολίασαν την νέα αμφίεσή της.

«Ακού τους φίλους σου, να είσαι ο εαυτός σου, όχι αυτό» της έγραψε κάποιος άλλος με έναν τρίτο να σχολιάζει απλά «πολύ περίεργο αυτό».

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Ωστόσο δεν έλειψαν και αυτοί που υπερασπίστηκαν την Μαντόνα με το επιχείρημα ότι η πρόκληση ήταν βασικό στοιχείο της καλλιτεχνικής της πορείας από την αρχή της καριέρας της.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.