Καιρός: Ζέστη τη μέρα, κρύο το βράδυ - Πότε επιστρέφουν οι βροχές - Η πρόβλεψη μέχρι και την Τρίτη

Καιρός: Ζέστη τη μέρα, κρύο το βράδυ - Πότε επιστρέφουν οι βροχές - Η πρόβλεψη μέχρι και την Τρίτη

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή σύμφωνα με το πρωινό δελτίο καιρού του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Σήμερα Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές. Τη Δευτέρα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ενώ το βράδυ καθώς και την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο μέχρι τη Δευτέρα και πτώση την Τρίτη για να κυμανθεί κοντά, αλλά λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.