Asia Express: Το ζευγάρι που αποχώρησε πριν τον μεγάλο τελικό - Ποιοι οι φιναλίστ - Δείτε βίντεο

Asia Express: Το ζευγάρι που αποχώρησε πριν τον μεγάλο τελικό -  Ποιοι οι φιναλίστ - Δείτε βίντεο

Το συναρπαστικό «Asia Express» διανύει την 11η και τελευταία εβδομάδα, την εβδομάδα του τελικού. Η μοναδική περιπέτεια στα χνάρια του δράκου, που ξεκίνησε στην Καμπότζη και συνεχίστηκε σε Λάος και Ταϊλάνδη, πλησιάζει στον τελευταίο προορισμό, την Μπανγκόκ.

Τα τρία ζευγάρια-φιναλίστ, ο Fipster με τον Κωνσταντίνο, ο Παύλος με τον Χρήστο και η Χριστίνα με τη Μαρία, διένυσσαν τα 100 τελευταία χιλιόμετρα έως την πρωτεύουσα και διεκδικήσαν τις δύο θέσεις, που οδηγούν στη νίκη και το έπαθλο αξίας έως 50.000 ευρώ!

Μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό αποχώρησε η Χριστίνα Κολέτσα και η Maria Maroulis, οι οποίες συγκινημένες αποχαιρέτησαν τους συμπαίκτες τους και είπαν ότι το περίμεναν! 

Στον μεγάλο τελικό πέρασαν ο Fipster με τον Κωνσταντίνο και ο Παύλος με τον Χρήστο και την Κυριακή το βράδυ στις 21:00 θα γίνει γνωστό το ζευγάρι που θα κερδίσει το ταξιδιωτικό παιχνίδι του ελληνικού καναλιού Star μαζί με το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Δείτε σχετικό βίντεο

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE