ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ: Cash or Trash: Η νέα ένοχη απόλαυση

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ: Cash or Trash: Η νέα ένοχη απόλαυση

Αν και πλέον δεν αποτελεί είδηση ο Alpha (το) τερμάτισε πρώτος τον Νοέμβριο σχεδόν σε όλα τα δημογραφικά, Μουντιάλ ξε-Μουντιάλ το κανάλι των Λατσιών δεν καταλαβαίνει Σασμό!

Γράφει ο Μαρίνος Νομικός

Στο σύνολο του πληθυσμού ο Alpha ήταν πρώτος με 16.3%, αφήνοντας δεύτερο τον ΑΝΤ1 11,5% (πάλι καλά να λένε) και πιο πίσω το Omega me 10,8% και με ελάχιστη διαφορά το ΡΙΚ1 (10,7%) κι αυτό λόγω Μουντιάλ. Το Sigma διανύει μια από τις χειρότερες σεζόν του τελευταίο τον Νοέμβριο με 8,1%, περιμένοντας το All Star Survivor σαν τον Μεσσία. Στην prime time η ψαλίδα ανοίγει κι άλλο με τον Alpha να εκτοξεύεται στο 18,1%.

Πρώτο τον Νοέμβριο και το κεντρικό δελτίο του Alpha με 15,6% μέσο όρο στο σύνολο του πληθυσμού. Στη δεύτερη θέση τα Νέα του ΑΝΤ1 με 13,8% και ακολουθούν οι Ειδήσεις του ΡΙΚ με 13,2%, Omega News με 12,4% και τελευταίες οι Τομές στα Γεγονότα με 8,8% με το δελτίο του Σίγμα να ακολουθεί κι αυτό το γενικότερο χάλι του καναλιού.

Επίσης από τα δέκα δημοφιλέστερα προγράμματα του Νοεμβρίου μόλις δύο είναι αγώνες του Μουντιάλ, όλα τα υπόλοιπα (ανάμεσά τους και το πρώτο) είναι -μαντέψτε- Σασμός.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.