LIFESTYLE

«Τάπα» Λούη σε Αβέρωφ - «Θα σε καλέσω μετά τις εκλογές»

«Τάπα» Λούη σε Αβέρωφ - «Θα σε καλέσω μετά τις εκλογές»

Απάντηση στον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, έδωσε ο Λούης Πατσαλίδης μέσα από την εκπομπή του.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και σε ένα σημείο ρωτήθηκε αν θα πήγαινε στην εκπομπή του γνωστού κωμικού, απαντώντας ότι «περιμένει την πρόσκλησή του».

Ο Λούης Πατσαλίδης έδωσε… στεγνά τον Αβέρωφ Νεοφύτου λέγοντας πως «περιμένει πρόσκληση… Να σε θυμίσω πρόεδρε ότι είναι η έβδομη σεζόν φέτος. Τα προηγούμενα έξι χρόνια πήραμε δύο φορές στο γραφείο σου για να σε καλέσουμε και ακόμα εν να μας γυρέψεις. Ούτε καν πίσω δεν μας έπιασες. Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε 25/11/21 στο Κύπρος-Ιρλανδία μπάσκετ και είπα σου πότε θα έρθεις στην εκπομπή μου είπες ''αφού παίζω κάθε βδομάδα δεν χρειάζεται να έρθω κιόλας''. Ευτυχώς είχε και άλλους μπροστά και άκουσαν την κουβέντα μας. Για να είμαστε δίκαιοι όμως, είσαστε και οι τρεις βασικοί καλεσμένοι στην εκπομπή, αλλά μετά τις εκλογές. Μόλις τελειώσουν οι εκλογές η πόρτα της εκπομπής είναι ορθάνοιχτη να κοπιάσετε όποτε θέλετε».

Δείτε το βίντεο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top