LIFESTYLE

Joker: Folie à Deux - Δείτε την πρώτη φωτογραφία του Joaquin Phoenix από τα γυρίσματα του sequel

Joker: Folie à Deux - Δείτε την πρώτη φωτογραφία του Joaquin Phoenix από τα γυρίσματα του sequel

Μία πρώτη γεύση από το "Joker: Folie à Deux", το sequel της ταινίας "Joker" με τον Joaquin Phoenix, έδωσε στο κοινό ο σκηνοθέτης Todd Phillips και αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που μοιράστηκε, η συνέχεια θα είναι καθηλωτική.

Μπορεί η ταινία "Joker: Folie à Deux" να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024 ωστόσο τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον σκηνοθέτη της ταινίας να ανακοινώνει πως το Σάββατο (10/12) ήταν η πρώτη μέρα των γυρισμάτων.

"Ημέρα 1. Το αγόρι μας. #joker", έγραψε ο Phillips στο σχόλιο που συνόδευσε τη σκοτεινή ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία βλέπουμε και πάλι τον Joaquin Phoenix ως Άρθουρ Φλεκ να είναι ξαπλωμένος και να ξυρίζεται, ενώ εντυπωσιακή είναι για ακόμη μια φορά η εξωτερική εμφάνιση του ηθοποιού καθώς φαίνεται φοβερά αδυνατισμένος για τις ανάγκες του ρόλου.

Ενώ οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό, η συνέχεια του Joker ακολουθεί τον Άρθουρ Φλεκ αφότου έχει εισαχθεί στο Άσυλο του Άρκαμ, ενώ σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή της Lady Gaga η οποία θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Χάρλι Κουίν.

Υπενθυμίζεται πως ο Phoenix κέρδισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για τη συγκλονιστική ερμηνεία του στην προηγούμενη ταινία, ενώ το Joker ήταν υποψήφιο σε 11 κατηγορίες και έσπασε το φράγμα του $1 δισ. στο box-office.

Δείτε την ανάρτηση εδώ

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips)

Πηγή: news247.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top